Kontakta

Här hittar du oss

En fast punkt i livet

Vi ser oss gärna som några som vill hjälpa och göra det bättre i vardagen för våra medmänniskor. Att hjälpa och förkovra andra i hur du genom mat och motion kan mår bättre och känna dig piggare. Men vi vet också att många av våra läsare är duktiga i ämnet och har mycket att lära oss.

Därför önskar vi att ni skriver till oss och tipsar om både artiklar och ideér som du har när det gäller bra mat eller träning och motion. För att motivera er läsare att verkligen fatta pennan och skriva till oss har vi tagit fram snygga halsdukar med tryck av våra logotyp som vi därför kommer dela ut till de bidrag som vi känner lite extra för och kommer att använda här på sidan. Allt du behöver göra för att ha chansen att vinna en av våra halsdukar är alltså att skriva till oss och berätta vad du tycker vi kan göra bättre eller vad vi borde ta upp och skriva om.

Varberg

Norra Grenvägen 11
info@virtue.nu

Hör av dig

Kontakta oss

Tveka inte att höra av dig till oss med tankar och ideér som du har.

  Hör av dig!

  Hör av dig till oss med tips och ideér

  Vi är alltid öppna och tacksamma för era åsiker

   Virtue är en samling av tjejer och killar som beslutade oss för att slå ihop våra kloka huvud och dra nytta av våra erfarenheter för att kunna hjälpa andra i att äta och mår bättre.

   Kontakt

   © 2023 Virtue.nu