Virtue

Om oss

Om oss

 

Vi på Virtu är en grupp tjejer och killar som träffades genom olika kontakter och trivdes med varandra. Det visade sig så småningom att vi hade samma tankar om att vilja hjälpa andra medmänniskor att må bättre.

Genom att använda vår personliga erfarenheter via vårt privatliv och via våra arbeten. Så beslöt vi oss drygt för sex år sedan att vi skulle slå våra kloka huvud ihop och våra erfarenheter. Då föddes och starta vi företaget Virtu. Vårt första mål var framför allt se till och få en webbsida som vem som helst som vill göra förändringar i sitt liv kunde gå in på och få verktygen och bli inspirerad.

Vi har en blandad bakgrund allt inom skola, sjukvård och kostrådgivning med mera. Så det vi erbjuder av är verktyg idéer och tips har vi stor erfarenhet av och allt vi publicerar ha vi testat själv först. Så vi verkligen vet vad vi pratar om!

Vi har även planer på att starta en nättidning. Men det ligger fortfarande på planerings stadiet. Men det är ett spännande projekt. Så framöver kommer vi ber er läsare att komma med tips på vad ni skulle vilja läsa om i en tidning som just handlar om att bli en bättre människa och för att må bra.

Så saknar du något eller har frågor, så är du välkommen att höra av dig!

 Medarbetare

Detta är vi som jobbar med Virtu!

Från vänster till höger:

Karin Karlsson, Kostrådgivare
Robert Ljungstedt, Personlig tränare
Lisbeth Holm, Lifecoach
Tommy Qvist, Sjuksköterska
Ingrid Andersson, Yogainstruktör
Conny Svensson, Dietist

Kontakt

Vi finns tillgängliga här:

Besöksadress: Kronhusgatan 14411 05 Göteborg
Telefonnummer: 031 – 22 89 63, 0707 – 33 58 64
Mejladress: info@virtu.nu
Öppettider: Må – Fr kl. 10.00 – 16.00

Scroll To Top